Effektive slidlagspumper til byggeprojekter og betonarbejde

Produkter der er tilpasset dine behov

Er du træt af at spilde tid og ressourcer på ineffektive pumper i dit arbejde? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Hjortlund Maskinservice  finder du kvalitets slidlagspumper, betonpumper og mørtelpumper, der er designet til at optimere din virksomheds produktivitet og effektivitet.

Vores pumper er produceret i Tyskland på GB Machines egen fabrik, som er førende producent af Pumper og Mobile trailermixer.

Vi holder til ved Billund, men uanset om du kommer fra København, Odense eller Aarhus, så leverer vi gerne en slidlagspumpe til dig. 

Slidlagspumpe - Den bedste løsning for din virksomhed

Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed at have pålidelige og effektive maskiner, og derfor tilbyder vi slidlagspumper og mørtel pumper, der er skræddersyet til din virksomheds behov. 

Vores produkter er kendt for deres høje ydeevne og lang levetid, og med vores erfaring og ekspertise inden for slidlagspumper, kan vi tilbyde specialløsninger til undergulvsbranchen og hjælpe dig med at optimere dine processer og reducere omkostninger.

Vi forstår, at dine maskiner skal fungere optimalt for at din virksomhed kan trives. Derfor tilbyder vi professionel reparation og service af maskiner, så du kan undgå driftsstop og sikre en konstant høj ydelse

Kontakt os nu for et
​uforpligtende tilbud

Er du klar til at tage din virksomheds produktivitet og effektivitet til det næste niveau? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på slidlagspumper og mørtel pumper, der passer perfekt til dine behov.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Kontakt

Har De spørgsmål omkring produkter, ydelser eller forhandlere? Så er De velkommen til at kontakte os her eller på vores tlf. +45 74 44 45 55

Vi svarer hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjortlund Maskinservice ApS

Filskovvej 40, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 43563440

Kontaktinformation

Telefon: +45 74 44 45 55

E-mail: jacob@hms-aps.dk 

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag: efter aftale  

Søndag: lukket